Stampile Microban

21/07/2022
de catre Admin Admin

     Stampilele cu protecție antibacteriană sunt o modalitate ideală de a completa conceptele de igienă existente la locul de muncă. Sănătatea și igiena continuă să joace un rol important, mai ales în locurile în care mulți oameni lucrează împreună în același spațiu. Cu gama sa de ștampile Microban®, COLOP, producător internațional de ștampile moderne și soluții de marcare, contribuie la o mai mare protecție și securitate.
     În viața de zi cu zi, o ștampilă trece adesea prin multe mâini și, astfel, prezintă un anumit risc de infectare cu bacterii. Pentru a menține acest lucru cât mai scăzut posibil, COLOP oferă o gamă de ștampile echipate cu protecție antibacteriană Microban®. Aspectul special al tehnologiei Microban este că previne dezvoltarea bacteriilor dăunătoare.


     Protecție Microban pe punctele de contact cheie
     Pentru protecție antibacteriană, aditivii Microban 3G-Silver™ sunt deja încorporați în plastic în procesul de producție și, astfel, în cele mai importante zone de contact, cum ar fi zona de prindere a ștampilei. În acest fel, protecția rămâne eficientă pe toată durata de viață a produsului a ștampilei și nu poate fi spălată. Această tehnologie specială a fost testată și nu reprezintă un pericol pentru sănătate. Trebuie remarcat faptul că protecția antibacteriană Microban nu protejează împotriva virușilor.
Ștampile COLOP cu beneficiu igienic suplimentar


     Sunt oferite în total trei linii de ștampile cu tehnologie Microban dovedită: ștampilele COLOP Classic Line dar și modelele Printer sunt disponibile cu protecție Microban. Pocket Stamp Plus este oferit și cu un finisaj antibacterian de la Microban. Acesta poate fi acționat cu o singură mână - un mecanism simplu deschide și închide ștampila de buzunar - făcându-l însoțitorul perfect pentru călătorii.


     Sfat: Pocket Stamp Plus Microban este, de asemenea, perfect potrivit ca ștampilă practică pentru detalii de contact. Folosite în cadrul cerinței actuale de înregistrare a oaspeților care este în vigoare în multe locuri - cum ar fi în restaurante - toate informațiile personale necesare pot fi lăsate în câteva secunde cu o amprentă pe formular


Vezi aici TOATA GAMA DE STAMPILE ANTIBACTERIENE MICROBAN

Comentarii

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Recent posts