Comenzi telefonice stampile: 0771.402.812 luni-sambata 09.00-17.00

Clesti timbru sec

Clesti timbru sec

Produse pe pagină:
Sortare după:
Vizualizare ca: ListăGrid
Sigiliul timbru sec se foloseste pentru a face imposibila copierea sau reproducerea actelor oficiale emise de firma dumneavoastra. Acesta poate contine orice fel de sigla sau element grafic de securizare! Cleste Timbru Sec cu mecanism de blocare.Dimensiuni:Rotund - 41 mmClestele de la COLOP are un etui inclus. Embosarea se ..
189,00 Lei
Bazat pe 0 recenzii.
Sigiliul timbru sec se foloseste pentru a face imposibila copierea sau reproducerea actelor oficiale emise de firma dumneavoastra. Acesta poate contine orice fel de sigla sau element grafic de securizare! Cleste Timbru Sec cu mecanism de blocare.Dimensiuni:Rotund - 51 mmClestele de la COLOP are un etui inclus. Embosarea se ..
199,00 Lei
Bazat pe 0 recenzii.
Sigiliul timbru sec se foloseste pentru a face imposibila copierea sau reproducerea actelor oficiale emise de firma dumneavoastra. Acesta poate contine orice fel de sigla sau element grafic de securizare! Cleste Timbru Sec cu mecanism de blocare.Dimensiuni:25 x 50 mmClestele de la COLOP are un etui inclus.  Embosarea s..
209,00 Lei
Bazat pe 0 recenzii.
Sigiliul timbru sec se foloseste pentru a face imposibila copierea sau reproducerea actelor oficiale emise de firma dumneavoastra. Acesta poate contine orice fel de sigla sau element grafic de securizare! Cleste Timbru Sec cu mecanism de blocare.Dimensiuni:Rotund - 41 mmClestele are un etui inclus. Embosarea se face prin ap..
239,00 Lei
Bazat pe 0 recenzii.
Sigiliul timbru sec se foloseste pentru a face imposibila copierea sau reproducerea actelor oficiale emise de firma dumneavoastra. Acesta poate contine orice fel de sigla sau element grafic de securizare! Cleste Timbru Sec cu mecanism de blocare.Dimensiuni:Rotund - 51 mmClestele are un etui inclus. Embosarea se face prin ap..
249,00 Lei
Bazat pe 0 recenzii.
JLR/BT - Cleste Timbru Sec Profesional de birou, cu ghidaj.Poate aplica timbrul sec in orice loc pe o pagina A4.Folosind riglele sistemului de ghidare se poate determina cu precizie locul de aplicare pe foaie a timbrului sec!Sigiliul timbru sec se foloseste pentru a face imposibila copierea sau reproducerea actelor oficiale..
1.100,00 Lei
Bazat pe 0 recenzii.
Clestele de la COLOP poate fi usor transformat in cleste de birou, achizitionand separat suportul de plastic pentru birou. Clestele are un etui inclus...
59,00 Lei
Bazat pe 0 recenzii.