Comenzi telefonice stampile: 0771.402.812 luni-sambata 09.00-17.00

Stampile Timbru sec

Stampile Timbru sec

Securizati-va documentele prin aplicarea timbrului sec pe acestea.

Timbru sec contine orice fel de sigla sau element grafic de securizare si asigura cea mai mare siguranta impotriva falsurilor prin marcare permanenta a documentelor originale cu timbru sec sau stampila seaca.
Nu uitat ca timbru sec este conceput pentru securizarea documentelor si se adreseaza tuturor firmelor, organizatiilor, notarilor, birourilor de traduceri. Sugestii de utilizare: securizarea contractelor, formularelor cu regim special, securizarea certificatelor si actiunilor, securizarea actelor notariale (pentru birourile notariale), securizarea traducerilor, securizarea legitimatiilor de acces si a abonamentelor, securizarea voucherelor si foilor de parcurs.

Sugestii de utilizare:

* securizarea traducerilor
* securizarea documentelor: contracte, formulare cu regim specia
* securizarea certificatelor si actiunilor
* securizarea actelor notariale (pentru birourile notariale)
* securizarea voucherelor si foilor de parcurs
 

Produse pe pagină:
Sortare după:
Vizualizare ca: ListăGrid
Sigiliul timbru sec se foloseste pentru a face imposibila copierea sau reproducerea actelor oficiale emise de firma dumneavoastra. Acesta poate contine orice fel de sigla sau element grafic de securizare! Cleste Timbru Sec cu mecanism de blocare.Dimensiuni:Rotund - 41 mmClestele de la COLOP are un etui inclus. Embosarea se ..
189,00 Lei
Bazat pe 0 recenzii.
Sigiliul timbru sec se foloseste pentru a face imposibila copierea sau reproducerea actelor oficiale emise de firma dumneavoastra. Acesta poate contine orice fel de sigla sau element grafic de securizare! Cleste Timbru Sec cu mecanism de blocare.Dimensiuni:Rotund - 51 mmClestele de la COLOP are un etui inclus. Embosarea se ..
199,00 Lei
Bazat pe 0 recenzii.
Sigiliul timbru sec se foloseste pentru a face imposibila copierea sau reproducerea actelor oficiale emise de firma dumneavoastra. Acesta poate contine orice fel de sigla sau element grafic de securizare! Cleste Timbru Sec cu mecanism de blocare.Dimensiuni:25 x 50 mmClestele de la COLOP are un etui inclus.  Embosarea s..
209,00 Lei
Bazat pe 0 recenzii.
Sigiliul timbru sec se foloseste pentru a face imposibila copierea sau reproducerea actelor oficiale emise de firma dumneavoastra. Acesta poate contine orice fel de sigla sau element grafic de securizare! Cleste Timbru Sec cu mecanism de blocare.Dimensiuni:Rotund - 41 mmClestele are un etui inclus. Embosarea se face prin ap..
239,00 Lei
Bazat pe 0 recenzii.
Sigiliul timbru sec se foloseste pentru a face imposibila copierea sau reproducerea actelor oficiale emise de firma dumneavoastra. Acesta poate contine orice fel de sigla sau element grafic de securizare! Cleste Timbru Sec cu mecanism de blocare.Dimensiuni:Rotund - 51 mmClestele are un etui inclus. Embosarea se face prin ap..
249,00 Lei
Bazat pe 0 recenzii.
JLR/BT - Cleste Timbru Sec Profesional de birou, cu ghidaj.Poate aplica timbrul sec in orice loc pe o pagina A4.Folosind riglele sistemului de ghidare se poate determina cu precizie locul de aplicare pe foaie a timbrului sec!Sigiliul timbru sec se foloseste pentru a face imposibila copierea sau reproducerea actelor oficiale..
1.100,00 Lei
Bazat pe 0 recenzii.
Clestele de la COLOP poate fi usor transformat in cleste de birou, achizitionand separat suportul de plastic pentru birou. Clestele are un etui inclus...
59,00 Lei
Bazat pe 0 recenzii.
Folie speciala pentru timbru sec, mtalica creata din hartie laminata  Amprenta ramane nemodificata calitativ in timp Dimensiune amprenta:51mm Folie speciala pentru timbru sec, aplicarea si embosarea acestor etichete pe un document o securizare foarte buna si un aspect elegant, etichete ramane nemodificata cali..
0,90 Lei
Bazat pe 0 recenzii.
Folie speciala pentru timbru sec, metalica creata din hartie laminata cu folie de aluminiu Amprenta ramane nemodificata calitativ in timp Dimensiune amprenta:51mm   ..
0,90 Lei
Bazat pe 0 recenzii.
Folie speciala pentru timbru sec, mealica creata din hartie laminata  Amprenta ramane nemodificata calitativ in timp Dimensiune amprenta:51mm Folie speciala pentru timbru sec, aplicarea si embosarea acestor etichete pe un document o securizare foarte buna si un aspect elegant, etichete ramane nemodif..
0,90 Lei
Bazat pe 0 recenzii.
Folie speciala pentru timbru sec, mtalica creata din hartie laminata  Amprenta ramane nemodificata calitativ in timp Dimensiune amprenta:51mm Folie speciala pentru timbru sec, aplicarea si embosarea acestor etichete pe un document o securizare foarte buna si un aspect elegant, etichete ramane nemodif..
0,90 Lei
Bazat pe 0 recenzii.