Comenzi telefonice stampile: 0771.402.812 luni-sambata 09.00-17.00

Stampile electronice

Stampile Electronice

Produse pe pagină:
Sortare după:
Vizualizare ca: ListăGrid
Reiner 880 este o stampila electronica multifunctionala, cu o flexibilitate exceptionala in multe aplicatii. Pozitionare precisa, amprentare oriunde pe o coala A4.Functionalitate:- Tiparire cu inseriere automata, data, ora si texte preselectate- Pozitie de printare foarte permisiva ( oriunde peo o foaie A4)- Schimbare usoar..
13.550,00 Lei
Bazat pe 0 recenzii.
Ştampila perfectă pentru documente. Printează dată, oră şi text.Total control electronic al datei şi orei.Acurateţe în schimbarea minutelor, orelor, zilelor, lunii şi a anului. Include schimbarea orei vară/iarnă şi calcularea anilor bisecţi...
9.880,00 Lei
Bazat pe 0 recenzii.
Mobilitate totală! Puteţi printa texte, dată, oră, minute, puteţi număra sau numerota pe aproape orice suprafaţă, plată sau nu, netedă sau riguroasă, rigidă sau moale!Puteţi seta textul, data sau ora cu uşurinţă pe orice PC!Poate fi folosit #..
1.599,00 Lei
Bazat pe 0 recenzii.
Puteti numara sau numerota pe aproape orice suprafata plana sau nu,neteda sau rugoasa, rigidaƒ sau moale! Functionalitate: Numarator cu repetare de la 0 pana la 99 ori Datare complet automata Ceas quartz cu schimbare automata ora vara/iarna Texte memorate în imprimari Ecran cristale lichide Sistem de protectie cu b..
5.890,00 Lei
Bazat pe 0 recenzii.
Cu ajutorul stampilelor JetStamp din seri MP puteti printa si pe suprafetele "problema" precum metal si plasitc. Tusul cu uscare rapida previne inteinderea acestuia pe suprafetele imprimate. Functionalitate: Numarator cu repetare de la 0 pana la 99 ori Datare complet automata Ceas quartz cu schimbare automata or..
6.049,00 Lei 6.159,00 Lei 2%
Bazat pe 0 recenzii.