Comenzi telefonice stampile: 0771.402.812 luni-sambata 09.00-17.00

Stiri Stampile

Noua stampila Colop Printer
Noul Printer COLOP este conceput pentru a integra toate avantajele unei ștampile auto-tușante într-un design modern. Fereastra pentru ImageCard oferă posibilitatea unei personalizări la cel mai înalt nivel - făcând ștampila unică... la fel ca tine! Numeroase inovații brevetate și detalii tehnice fascinante garantează o modalitate de ștampilare mai ușoară și mai precisă. ..
0 comentarii
Citeste tot
Stampila firmei poate avea orice forma
Stampila firmei poate avea orice forma, dar este folosita cea rotunda. Afla care sunt explicatiile! Desi firmele au stampile rotunde, aceasta forma nu este obligatorie. Avocatii spun ca nicio lege nu prevede obligativitatea unei anumite forme a stampilei, dar uzantele unor profesii si ale unor institutii au impus-o pe cea rotunda pentru firme. Totusi, exista firme care folosesc, in acelasi timp, atat o stampila rotunda, cat si una dreptunghiulara.  Conform Legii nr. 31/1990, firmele s..
Citeste tot
  Documente Necesare Stampile
Pentru executarea stampilelor se solicita prezentarea urmatoarelor acte:   Stampile firma - Societate cu raspundere limitata (S.R.L.): - Copie certificat de inregistrare (C.U.I.) - act de identitate al delegatului Stampile firma - Societate cu raspundere limitata - Debutant (S.R.L.-D.): - Copie certificat de inregistrare (C.U.I.) - act de identitate al delegatului Stampile firma - Intreprindere Individuala / Familiara (I.I. / I.F.): - Copie certificat fiscal (C.I.F.) ..
Citeste tot
  Noul pachet de stampile pentru firme
Comandati toate stampilele necesare firmei dumneavoastra, acum intr-o oferta speciala! Pachetul este compus din 2 x Stampila Oficiala rotunda 30mm, Stampila fila CEC 20x61mm, Stampila cu contul bancar 16x41 mm, stampila de buzunar 35x35 mm ..
Citeste tot
Certificare ISO COLOP
Colop dispune de un Sistemului de management al calităţii conform ISO 9001 pentru mai mulţi ani. Acest lucru asigură că produsele şi serviciile sunt supuse unor criterii de calitate reglementate. Din august 2008 COLOP este certificat conform ISO 14001 (sistem de management de mediu). Certificarea conform ISO 14001 confirmă faptul că COLOP dispune de un modul de funcţionare şi integrate în totalitate SISTEMUL DE MEDIU. COLOP Green Line este unul dintre acestea fiind o gama de stamp..
Citeste tot
  Noua gama de stampile Expert line Pe VanzariStampile.ro
Am adaugat o noua gama completa de stampile Expert Line Haevy Duty. Stampilele Expert Line Contin un minim de 80% otel pur facand din aceasta gama de stampile una extrem de stabila si durabila. Usurinta in schimbarea tusierelor, certificate TUV.  Gama de stampile Expert Line metalice o puteti gasi la noi ..
Citeste tot